1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Karbonering, Corneliusfat og trykk.

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av TonyST, 17 Feb 2016.

  1. TonyST

    TonyST
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei.
    Er det helt på jordet å bruke 19l fat når ein skal karbonere 10l øl med Co2 under trykk?

    Bør fat stå i øleskapet med konstant trykk eller er par uker i romtemp for modning med trykk på.( Modning i romtemperatur.... er det heilt feil å tenke slik?)

    Me har satt en Engelsk Brown Ale, forslag til anbefalt Co2 nivå? (Stod ikkje noko i oppskrifta)

    Mykje nybegynnar spørsmål på ein gang. :)
     
  2. Oberstbräu

    Oberstbräu
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

  3. TonyST

    TonyST
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Okei! Da får eg sette det i øleskapet i ettermiddag.

    Brukte den kalkulatoren og valgte Northern English Brown som stilart, 20 grader gjæringstemp og 4 grader temperatur som det er i øleskapet. Da skal eg i følge kalkulatoren ha 0,4bar.

    Da lar eg det stå i en ukes tid på konstant 0,4bar?
     

Del denne siden