1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Karbonering på fat

En tråd i 'Generelt og nybegynnerspørsmål' startet av Joachim Stenseng, 13 Jun 2018.

  1. Joachim Stenseng

    Joachim Stenseng
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Vinstra
    Heisann.
    Jeg har nå fyllt et 9l Corneliusfat med Hardangercider. Jeg tenkte at det må vel bli friskere og bedre ved å få litt kullsyre i det(?!). Jeg satte på 0,7 bar ved ca. 4 grader og ristet det godt inn. Jeg havner vel på ca. 2,3 i skalaen. Hvor lenge anbefaler man at dette skal stå før man kan prøvesmake?
     
  2. msevland

    msevland
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    .. umiddelbart - og deretter jevnlig til fatet er tomt :)
    PS: du må trolig etterfylle litt trykk dersom fatet er fullt.
     

Del denne siden