1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Bruk prefiks-funksjonen når du oppretter nye poster i dette forumet.
    Fjern notisen
  3. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Kefirkorn anyone?

En tråd i 'For privatpersoner' startet av olavgn, 15 Mar 2012.

  1. olavgn

    olavgn
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Siden dette er et forum for fermentering av vørter, tenkte jeg det kanskje kunne være noen her som fermenterer sin egen melk også? Isåfall, noen som kunne tenke seg å gi bort noen korn?
     
  2. Kjetil S

    Kjetil S
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Bergen
    Det burde vel gå an å starte med en skvett kefirmelk? Eller er det juks? Jeg oppdaget en gang at vaffelrøre med en skvett kulturmelk syrnet atskillig mer over natten i kjøleskapet. Ble ikke vondt heller.
     
  3. kraaen

    kraaen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Aurland
    Kefir er et must i vaffelrøren!!
    Kjetil
     
  4. Peter T

    Peter T
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Tøyen, Oslo
    Jeg kunne også like å komme over kefirkorn.
     

Del denne siden