Kinn Pilegrim erfaringer

Hei.

Har brygget et sett av denne fra Vestbrygg og den har stått til karbonering i 2 uker i morgen. Smakte på den i dag og den er inne på noe, men i mangel på bedre forklaring synes jeg den smaker for mye malt.

I oppskriften står det ikke noe om lagring, men jeg er veldig fersk i dette og har forstått at tålmodighet er noe man lærer etterhvert. Derfor lurer jeg på om en slik smak er noe som vil bedres med lagring? Og eventuelt skal den lagres kaldt eller romtemp?

Grunnen til at jeg ikke tror det bare er tålmodigheten min er at jeg fant ut under skyllingen at termometeret målte 8-10 grader for lavt. Har da mesket på 57-59 grader antageligvis. Temperaturen var stabil og gikk bare med en grad ila timen.

Kan dette har gitt en slik smak?
Har bare ett all grain brygg fra før som også antageligvis hadde for lav temp så har ikke så mye å sammenligne med [emoji4]

Takk
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp