Vi pratet en bryggerkveld rundt alt mulig man puttet i brygga sine. Og fikk ideer om både skjærgårdsale med tang, tare, skjell osv, og å hive noen kraftbein i kjelen og lage kjøttøl. Og så lo vi masse av oss selv.
I ettertid har jeg oppfattet at stiler som østersstout/porter faktisk finnes, og i sommer smakte jeg en ostronporter fra ett svensk bryggeri og ble ganske overrasket over at det faktisk var godt. Hørte også i en podcast om en stout en av gutta hadde smakt som var kokt meg noen kjøttbein i kjelen, som også visstnok var godt.
Noen av dere som har prøvd dette?
Ribbeøl til jul?
I ettertid har jeg oppfattet at stiler som østersstout/porter faktisk finnes, og i sommer smakte jeg en ostronporter fra ett svensk bryggeri og ble ganske overrasket over at det faktisk var godt. Hørte også i en podcast om en stout en av gutta hadde smakt som var kokt meg noen kjøttbein i kjelen, som også visstnok var godt.
Noen av dere som har prøvd dette?
Ribbeøl til jul?