Treig
Norbrygg-medlem
det kan virke som om ett av fatene jeg kjøpte via forumet her i Høst, har en dårlig pakning i toppen.. iallefall var det 0 trykk / kullsyre i det da jeg skulle prøve det for Nyttårsfesten.
Hvordan anser dere risikoen/muligheten for å overføre innholdet til et nytt fat og kunstig-karbonere?
(eventuelt, -og sikkert bedre; bytte ut lokket med et lokk jeg vet er OK)
-Hvor lenge vil øl'et holde seg? (så sant det ikke har fått i seg ulumskheter mens det har stått uten trykk)
og hvor høyt trykk bør jeg sette på det når jeg skal carbonere vha co2? (har alltid karbonert vha sukker før)
Hvordan anser dere risikoen/muligheten for å overføre innholdet til et nytt fat og kunstig-karbonere?
(eventuelt, -og sikkert bedre; bytte ut lokket med et lokk jeg vet er OK)
-Hvor lenge vil øl'et holde seg? (så sant det ikke har fått i seg ulumskheter mens det har stått uten trykk)
og hvor høyt trykk bør jeg sette på det når jeg skal carbonere vha co2? (har alltid karbonert vha sukker før)