Johnemann
Norbrygg-medlem
Når man lager øl så kan du måle OG uten nevneverdige problemer. Bare sørg for at du har rett temperatur.
MEN når du måler etter at vørteren har blitt til det gylne vakre fludiumet som kalles øl, er det kommet (forhåpentligvis) alkohol inn i bildet. Dette endrer vel målingen ?
Eller er det "straka vegen" og rett frem målingen (tror ikke det)
Jeg mener å ha sett ett emne om dette ett sted... men finner det ikke igjen.
Kan noen peke meg i rett retning ?
Måler med refraktometer.
:trist:
MEN når du måler etter at vørteren har blitt til det gylne vakre fludiumet som kalles øl, er det kommet (forhåpentligvis) alkohol inn i bildet. Dette endrer vel målingen ?
Eller er det "straka vegen" og rett frem målingen (tror ikke det)
Jeg mener å ha sett ett emne om dette ett sted... men finner det ikke igjen.
Kan noen peke meg i rett retning ?
Måler med refraktometer.
:trist: