Hei
Ved brygging på BB60 nå tar det en del tid å skylle ut mesken, for så å varme opp igjen i kjelen til koking. Liker heller ikke å tømme halvvarm vørter frem og tilbake i karene.
Har tenkt på om jeg skulle forsøke å få laget et meskerør som jeg hevet opp etter hvert som jeg skyller, alternativt lage til med en pumpe slik Speidel gjør det.
Er det noen som har erfaring med å lage meskerør på en BB60, eller andre gode tips på dette området ?
Øyvind
Ved brygging på BB60 nå tar det en del tid å skylle ut mesken, for så å varme opp igjen i kjelen til koking. Liker heller ikke å tømme halvvarm vørter frem og tilbake i karene.
Har tenkt på om jeg skulle forsøke å få laget et meskerør som jeg hevet opp etter hvert som jeg skyller, alternativt lage til med en pumpe slik Speidel gjør det.
Er det noen som har erfaring med å lage meskerør på en BB60, eller andre gode tips på dette området ?
Øyvind