Hei!
Kjørte kornet på 45 grader og lot maskinen først ta seg opp til 60 grader på 30 minutt før jeg kjørte 40 min på 65 grader. Hvilke uheldige utfall kan slike krumsring få? Fikk en effektivitet på 90 %, ved skylling på 78 grader (dog kokte ned en ekstra skylling eksternt i en gryte fra ca 1022 til 1040, ca 3 liter).
Noen som vet hva som kan bli ille ved ett slikt oppsett? Vet gjærbare sukkerarter utvinnes best på ca 62 grader, så regner med det blir lite maltsmak i øllet, noe som jeg planla i utgangspunket, men mye humlesmak...
Kjørte kornet på 45 grader og lot maskinen først ta seg opp til 60 grader på 30 minutt før jeg kjørte 40 min på 65 grader. Hvilke uheldige utfall kan slike krumsring få? Fikk en effektivitet på 90 %, ved skylling på 78 grader (dog kokte ned en ekstra skylling eksternt i en gryte fra ca 1022 til 1040, ca 3 liter).
Noen som vet hva som kan bli ille ved ett slikt oppsett? Vet gjærbare sukkerarter utvinnes best på ca 62 grader, så regner med det blir lite maltsmak i øllet, noe som jeg planla i utgangspunket, men mye humlesmak...