1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Mye godt i vente

En tråd i 'Styret informerer' startet av Eduard, 26 Mar 2010.

 1. Eduard

  Eduard
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oslo
  Det har vært styremøte i kveld, som ga oss god anledning til å evaluere NM2010, samt se frem i tiden. Ikke alt er spikret helt ennå og referatet er ikke ferdigskrevet på dette tidspunktet, men vi kan ihvertfall si at Norbrygg, selvfølgelig med hjelp av frivillige fra styret samt engasjerte hjemmebryggere ellers, har mye godt i vente for oss alle rundt omkring i landet!  :yes:

  Slik det nå ser ut til (og det er enn så lenge under forbehold, frem til det kommer offisiele nyheter om dette på nettsiden og i nyhetslinjen øverst på forumet) så vil Norbrygg engasjere seg i følgende aktiviteter:

  • Norbrygg-stand med brygging 'på direkten' på Øl- og Matfestivalen i Oslo (juni), i likhet med ifjor;
  • Norbrygg-stand med brygging 'på direkten' på en sammenlignbar festival i Trøndelag (slutten av juli);
  • Norbrygg Hjemmebryggermøte i Bergen med en hjemmebryggerkonkurranse i 'fri klasse', altså fantasiøl der bryggeren har tenkt utenfor boksen (en helg tidlig i oktober);
  • Norbrygg Hjemmebryggermøte i Trøndelag med Juleølkonkurranse og tilleggsarrangement, (30. oktober);
  Husk, dette er foreløpige planer. Men siden det tar tid å brygge samt at mange tar seg bryggefri om sommeren, så vil vi ut med dette så tidlig som mulig slik at alle får god anledning til å forberede seg og brygge øl til deltakelse.

  Vi har ingen umiddelbare planer om å endre på reglene i juleølkonkurransen, bortsett fra at vi skal ha ølet litt tidligere i hendene for at det skal rekke å være med i juleølkonkurransen samt NORØLs juleølfestival første helg i november. Så her kan det flittig brygges! Så lenge det ikke legges ut ny informasjon om juleølkonkurransen 2010, så kan [iurl=http://norbrygg.no/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=6&id=76&Itemid=36]fjorårets retningslinjer[/iurl] betraktes som en omtrentlig ledetråd.

  Når det gjelder hjemmebryggerkonkurransen i fri klasse, så er dette et initiativ til å gjøre mer ut av hjemmebryggertreffet som har funnet sted to ganger i Bergen nå, hvorav siste gang under Norbrygg-flagget. Det er mange hjemmebryggere som gjerne brygger eksperimentelle brygg, og i krydderølkonkurransen til Haandbryggeriet kom det frem at dette er godt smakende brygg som gjerne får konkurrere med hverandre uten å være begrenset til å ha krydder som hovedsmakssetning. Det er planer for en ny krydderølkonkurranse hos Haandbryggeriet, så de som vil kan gjerne delta i begge konkurranser (dersom det gjelder krydderøl) og i 'fri klasse' i Bergen der det gjelder alt av fantasiøl, inkludert krydderøl. Dette er enn så lenge foreløpig informasjon, men de som kjenner at det kribler i fingrene til å ta tak i bryggeriet og lage noen gode fantasibrygg får gjerne føle iveret til å sette i gang så fort det lar seg gjøre. :)
   

Del denne siden