1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Når kan man bokse ølen

En tråd i 'Brygging' startet av -Tormod-, 3 Sep 2019.

  1. -Tormod-

    -Tormod-
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Vil en øl som er fersk og litt røff i kantene videreutvikle seg etter boksing, eller bør den være der du vil være før du bokser? En boks er jo som et minifat så jeg innbiller meg at så lenge kullsyrenivået er ok så bør det være innafor (minus oksidasjonsfaren ved boksing). Beklager taggen @Holmentoppen men du er desverre den mest profilerte ringreven rundt emnet ;)
     
  2. Holmentoppen

    Holmentoppen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Ski
    Ja, man kan fint modne øl på boks. Det blir som på fat, bare med enda mindre (nada) oksygeninnsig. Men merker at jeg sliter med tanken på imperial stout og quadrupel på boks. Føles litt feil...
     
    Brede liker dette.
  3. -Tormod-

    -Tormod-
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Ingen fare, dette gjelder lyse og lette øl :)
     

Del denne siden