Hei!
Har lest noen innlegg om fanging av villgjær nå (har generelt blitt helt galemattias på fermentering og surdeig på hjemmekontor-dagene), men jeg lurer litt på: Når er sesong for å fange villgjær? Har såvidt begynt å spire her i Trøndelag, er det nok, eller er det høsten som er gull verd?
Jeg har en ingefær-starter som står og fermenterer. I det jeg lager en vørter for denne (kun basert på ingefær, sitron, vann, sukker, og salt), er en slik vørter noe å i det hele tatt prøve plassere under rosebusken eller morelltreet i hagen?
Skjønner sjansen for å få til noe fantastisk er lav, - vil bare prøve noe galskap uten å kjøpe meg til suksess
Har lest noen innlegg om fanging av villgjær nå (har generelt blitt helt galemattias på fermentering og surdeig på hjemmekontor-dagene), men jeg lurer litt på: Når er sesong for å fange villgjær? Har såvidt begynt å spire her i Trøndelag, er det nok, eller er det høsten som er gull verd?
Jeg har en ingefær-starter som står og fermenterer. I det jeg lager en vørter for denne (kun basert på ingefær, sitron, vann, sukker, og salt), er en slik vørter noe å i det hele tatt prøve plassere under rosebusken eller morelltreet i hagen?
Skjønner sjansen for å få til noe fantastisk er lav, - vil bare prøve noe galskap uten å kjøpe meg til suksess