Hei alle bryggevenner!
Nå har jeg søkt på nettet i 2 dager og er litt lei, for finner ikke et svar jeg er fornøyd med!
Har nå satt en pilsnertype som jeg skal tappe ila de nærmeste 2-3 ukene, og da vurderer jeg sterkt å sette det på et Corneliusfat!
Jeg skal ønske meg et komplett corneliusfatsett fra bryggselv til jul, http://www.bryggselv.no/products/CO₂-flaske-og-Cornelius-fat-komplett , men som dere sikkert regner frem til i hodet, har jeg et problem da det er over 2-3 uker til jul.
Det jeg tenkte, var at jeg kjøper meg et Corneliusfat nå og tapper på det uten CO₂, MEN, går det bra å karbonere naturlig på disse fatene, som er helt nye? Ettersom jeg har forstått så har mange problemer med at lokket ikke tetter seg når man karbonerer naturlig, men er dette et problem for et nytt fat?
Evt om jeg skal kjøpe et picnic sett ( http://www.bryggselv.no/products/c02-picnic- ) for å få tetta lokket skikkelig? Så kan jeg ha det fatet til lagring frem til jeg skal drikke det, så da kobler jeg bare til (forhåpentligvis) CO₂ flaska og tappeutstyr som jeg har skaffet meg for å så nyte drikken.
Et lite tilleggsspørsmål også, hvor mye gram sukker skal jeg tilføye per liter på et Corneliusfat? for synes jeg har lest et sted at det ikke er likt som på flasker? Er ganske glad i kullsyre i en pilsnertype.
Håper på noen svar!
Mvh
Studenbrygger'n
Nå har jeg søkt på nettet i 2 dager og er litt lei, for finner ikke et svar jeg er fornøyd med!
Har nå satt en pilsnertype som jeg skal tappe ila de nærmeste 2-3 ukene, og da vurderer jeg sterkt å sette det på et Corneliusfat!
Jeg skal ønske meg et komplett corneliusfatsett fra bryggselv til jul, http://www.bryggselv.no/products/CO₂-flaske-og-Cornelius-fat-komplett , men som dere sikkert regner frem til i hodet, har jeg et problem da det er over 2-3 uker til jul.
Det jeg tenkte, var at jeg kjøper meg et Corneliusfat nå og tapper på det uten CO₂, MEN, går det bra å karbonere naturlig på disse fatene, som er helt nye? Ettersom jeg har forstått så har mange problemer med at lokket ikke tetter seg når man karbonerer naturlig, men er dette et problem for et nytt fat?
Evt om jeg skal kjøpe et picnic sett ( http://www.bryggselv.no/products/c02-picnic- ) for å få tetta lokket skikkelig? Så kan jeg ha det fatet til lagring frem til jeg skal drikke det, så da kobler jeg bare til (forhåpentligvis) CO₂ flaska og tappeutstyr som jeg har skaffet meg for å så nyte drikken.
Et lite tilleggsspørsmål også, hvor mye gram sukker skal jeg tilføye per liter på et Corneliusfat? for synes jeg har lest et sted at det ikke er likt som på flasker? Er ganske glad i kullsyre i en pilsnertype.
Håper på noen svar!
Mvh
Studenbrygger'n