Jeg har et skikkelig teit spm om Cornelius fat. Har akkurat kjøpt mitt første, men jeg har ikke fått gass flaska ennå. Jeg er helt grønn på disse ennå...
Må CO₂ være tilkoblet fatet som drivgass når man tapper fra fatet? eller er trykket inni nok til å tappe?
Hvis du carbonerer med sukker på fatet er det viktig å huske at du må tilføre litt gass for å forsegle pakkningene, hvis ikke vil carboneringen sive ut, og ølet bli helt flatt.
Hvis du carbonerer med sukker på fatet er det viktig å huske at du må tilføre litt gass for å forsegle pakkningene, hvis ikke vil carboneringen sive ut, og ølet bli helt flatt.
Hvis du carbonerer med sukker på fatet er det viktig å huske at du må tilføre litt gass for å forsegle pakkningene, hvis ikke vil carboneringen sive ut, og ølet bli helt flatt.
Om man velger å karbonere naturlig, lønner det seg da å koble til CO₂ etter en 14 dagers karbonering og la det stå på under trykk til man har drukket opp fatene? Om man benytter sodastreampatroner, hvor lang tid kan man la det stå på under trykk før patronen blir tom (feks om man setter 3 Corneliusfat under trykk)?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.