[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Botsen IPA
Øltype: E. IPA
Antall poeng i konkurransen: 40,6 av 50
OG: 1.055 ca
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 60 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
4500 gram 95.7 % Muntons light malt ekstrakt ? EBC
200 gram 4,3 % Krystallmalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ikke tilgjengelig
Humle
65 gram Nordbrauer 9,5 % alfa pellets koketid 60 min
30 gram Cascade 6,9 % alfa hel koketid 20 min
20 gram Cascade 6,9 % alfa hel koketid 2 min
30 gram Cascade 6,9 % alfa hel tørrhumle etter 1 uke
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1007 German Ale Flytende 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 16 dager ved 15-18 ºC
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 20 ºC
Lagring 14 dager ved 8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 19.01.2004
Tappedato: 04.02.2004
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Botsen IPA
Øltype: E. IPA
Antall poeng i konkurransen: 40,6 av 50
OG: 1.055 ca
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 60 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
4500 gram 95.7 % Muntons light malt ekstrakt ? EBC
200 gram 4,3 % Krystallmalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ikke tilgjengelig
Humle
65 gram Nordbrauer 9,5 % alfa pellets koketid 60 min
30 gram Cascade 6,9 % alfa hel koketid 20 min
20 gram Cascade 6,9 % alfa hel koketid 2 min
30 gram Cascade 6,9 % alfa hel tørrhumle etter 1 uke
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1007 German Ale Flytende 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 16 dager ved 15-18 ºC
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 20 ºC
Lagring 14 dager ved 8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 19.01.2004
Tappedato: 04.02.2004
Kommentar:[/size][/tt]