NM 04 LA1 - IPA - Joakim Ruud

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Botsen IPA
Øltype: E. IPA
Antall poeng i konkurransen: 40,6 av 50
OG: 1.055 ca
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 60 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum:  20 l

Malt & sukker
4500 gram  95.7 %  Muntons light malt ekstrakt  ? EBC   
200 gram  4,3 %  Krystallmalt                ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
ikke tilgjengelig

Humle
65 gram  Nordbrauer 9,5 % alfa  pellets  koketid 60 min
30 gram  Cascade    6,9 % alfa  hel      koketid 20 min
20 gram  Cascade    6,9 % alfa  hel      koketid  2 min
30 gram  Cascade    6,9 % alfa  hel  tørrhumle etter 1 uke

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  Wyeast 1007 German Ale Flytende 1 liter starter

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    16 dager ved 15-18 ºC
Modning/sekundærgjæring  10 dager ved 20 ºC
Lagring                  14 dager ved 8 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 19.01.2004
Tappedato:  04.02.2004

Kommentar:[/size][/tt]
 
Tilbake
Topp