NM 04 SS3 - Imperial stout - John Town

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bakkebo's Royal Stout
Øltype: D. Imperial stout
Antall poeng i konkurransen: 37,6 av 50
OG: 1.068
FG: 1.020
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 41,2 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum:  23 l

Malt & sukker
6000 gram  73,2 %  pale malt        ? EBC   
1000 gram  12,2 %  crystal (80-100L) ? EBC
500 gram  6,1 %  havre            ? EBC   
400 gram  4,9 %  sjokolademalt    ? EBC
300 gram  3,7 %  roasted barley    ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
60 min    67 ºC

Humle
40 gram  Northern Brewer  ? % alfa  pellets  koketid 60 min
20 gram  Fuggles          ? % alfa  pellets  koketid  0 min

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  London Ale Slurry 600 ml

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    11 dager ved 16-20 ºC
Modning/sekundærgjæring  7 dager ved 16-20 ºC
Lagring                  42 dager ved 10-4 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 07.01.2004
Tappedato:  18.01.2004

Kommentar:[/size][/tt]
 
Tilbake
Topp