[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Weissengard
Øltype: J. Weizen
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1.054
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 16 IBU
Vørtermengde: 19,5 l
Sluttvolum: 18,0 l
Malt & sukker
2000 gram 50 % Hvetemalt ? EBC
2000 gram 50 % Pilsnermalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
20 min 50 ºC
30 min 60 ºC
30 min 70 ºC
Humle
25 gram Hallertauer 4,2 % alfa pellets koketid 60 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Weihenstephaner Flytende, 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 12 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 ºC
Lagring 14 dager ved 10 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 28.02.2005
Tappedato: 12.03.2005
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Weissengard
Øltype: J. Weizen
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1.054
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 16 IBU
Vørtermengde: 19,5 l
Sluttvolum: 18,0 l
Malt & sukker
2000 gram 50 % Hvetemalt ? EBC
2000 gram 50 % Pilsnermalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
20 min 50 ºC
30 min 60 ºC
30 min 70 ºC
Humle
25 gram Hallertauer 4,2 % alfa pellets koketid 60 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Weihenstephaner Flytende, 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 12 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 ºC
Lagring 14 dager ved 10 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 28.02.2005
Tappedato: 12.03.2005
Kommentar: [/size][/tt]