NM 05 LA1 - Weizen - Joakim Ruud

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Weissengard
Øltype: J. Weizen
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1.054
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 16 IBU
Vørtermengde: 19,5 l
Sluttvolum:   18,0 l

Malt & sukker
2000 gram  50 %  Hvetemalt     ? EBC     
2000 gram  50 %  Pilsnermalt   ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
20 min    50 ºC
30 min    60 ºC
30 min    70 ºC

Humle
25 gram   Hallertauer  4,2 % alfa  pellets   koketid 60 min

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:   Wyeast Weihenstephaner Flytende, 1 liter starter

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    12 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring   7 dager ved 20 ºC
Lagring                  14 dager ved 10 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 28.02.2005
Tappedato:  12.03.2005

Kommentar: [/size][/tt]
 
Tilbake
Topp