[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bjørnhaug
Øltype: D. Eng. pale ale
Antall poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1.053
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25,6 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum: ? l
Malt & sukker
5000 gram 97,1 % Muntons pale malt ? EBC
150 gram 2,9 % Tuoppi Kalja Mallas (mørkbrent finsk rugmalt) ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 67 ºC
Humle
60 gram East Kent Goldings 4,7 % alfa pellets koketid 60 min
15 gram East Kent Goldings 4,7 % alfa pellets koketid 5 min
16 gram Fuggles 4,6 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Londol Ale 3 flytende 1,33
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 12 ºC
Lagring 21 dager ved 8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: ?
Tappedato: ?
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Bjørnhaug
Øltype: D. Eng. pale ale
Antall poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1.053
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25,6 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum: ? l
Malt & sukker
5000 gram 97,1 % Muntons pale malt ? EBC
150 gram 2,9 % Tuoppi Kalja Mallas (mørkbrent finsk rugmalt) ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 67 ºC
Humle
60 gram East Kent Goldings 4,7 % alfa pellets koketid 60 min
15 gram East Kent Goldings 4,7 % alfa pellets koketid 5 min
16 gram Fuggles 4,6 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Londol Ale 3 flytende 1,33
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 12 ºC
Lagring 21 dager ved 8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: ?
Tappedato: ?
Kommentar:[/size][/tt]