NM 05 LA2 - Eng. pale ale - Egil B. Hammer

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bjørnhaug
Øltype: D. Eng. pale ale
Antall poeng i konkurransen: 37 av 50
OG: 1.053
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25,6 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum:  ?  l

Malt & sukker
5000 gram  97,1 %     Muntons pale malt                             ? EBC     
150 gram   2,9 %     Tuoppi Kalja Mallas (mørkbrent finsk rugmalt) ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
60 min    67 ºC

Humle
60 gram   East Kent Goldings  4,7 % alfa  pellets   koketid 60 min
15 gram   East Kent Goldings  4,7 % alfa  pellets   koketid  5 min
16 gram   Fuggles             4,6 % alfa  pellets   koketid  5 min

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:   Londol Ale 3  flytende 1,33

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    14 dager ved 18 ºC
Modning/sekundærgjæring   7 dager ved 12 ºC
Lagring                  21 dager ved  8 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: ?
Tappedato:  ?

Kommentar:[/size][/tt]
 
Tilbake
Topp