[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Tysk pilsner
Øltype: D. Tysk pils
Antall poeng i konkurransen: 37,25 av 50
OG: 1044
FG: 1009
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 35 IBU
Vørtermengde: 60 l
Sluttvolum: 50 l
Malt & sukker
12500 gram 100 % Pilsner (Ottadalen) ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 65 gr C resirkulering
105 min utvasking
Humle
47 gram Nordbrauer 10,2 % alfa pellets koketid 70 min
65 gram Herzbrücker 4,0 % alfa pellets koketid 70 min
70 gram Herzbrücker 4,0 % alfa pellets koketid 20 min
60 gram Saaz 3,0 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 Danish lager 1 pose flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 22 dager ved 11 gr C
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 11 gr C
Lagring 75 dager ved 5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 17.12.2004
Tappedato: 09.01.2005
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Tysk pilsner
Øltype: D. Tysk pils
Antall poeng i konkurransen: 37,25 av 50
OG: 1044
FG: 1009
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 35 IBU
Vørtermengde: 60 l
Sluttvolum: 50 l
Malt & sukker
12500 gram 100 % Pilsner (Ottadalen) ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 65 gr C resirkulering
105 min utvasking
Humle
47 gram Nordbrauer 10,2 % alfa pellets koketid 70 min
65 gram Herzbrücker 4,0 % alfa pellets koketid 70 min
70 gram Herzbrücker 4,0 % alfa pellets koketid 20 min
60 gram Saaz 3,0 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 Danish lager 1 pose flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 22 dager ved 11 gr C
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 11 gr C
Lagring 75 dager ved 5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 17.12.2004
Tappedato: 09.01.2005
Kommentar: [/size][/tt]