NM 05 MA2 - Porter - Atle Holgar & Robert Smith-Hald

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Petit Porter
Øltype: F. Porter
Antall poeng i konkurransen: 35,75 av 50
OG: 1.049
FG: 1.012
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,3 IBU
Vørtermengde: 110 l
Sluttvolum:  100 l

Malt & sukker
19000 gram  80,9 %    Pale Malt Muntons    ? EBC   
3000 gram  12,8 %    Crystal Malt Muntons  ? EBC
1500 gram  6,4 %    Chocolate Muntons    ? EBC   

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
90 min    69 ºC

Humle
150 gram  Challenger 7,4 % alfa  pellets  koketid 60 min
100 gram  Styrian    6,5 % alfa  pellets  koketid 20 min
90 gram  Styrian    6,5 % alfa  pellets  koketid  1 min

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  Wyeast London 1968 4 pk, starter 4 liter

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    7 dager ved 17 ºC
Modning/sekundærgjæring  14 dager ved  5 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: tilsatt
Bryggedato: 20.03.2004
Tappedato:  11.04.2005

Kommentar: [/size][/tt]
 
Tilbake
Topp