[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Petit Porter
Øltype: F. Porter
Antall poeng i konkurransen: 35,75 av 50
OG: 1.049
FG: 1.012
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,3 IBU
Vørtermengde: 110 l
Sluttvolum: 100 l
Malt & sukker
19000 gram 80,9 % Pale Malt Muntons ? EBC
3000 gram 12,8 % Crystal Malt Muntons ? EBC
1500 gram 6,4 % Chocolate Muntons ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 69 ºC
Humle
150 gram Challenger 7,4 % alfa pellets koketid 60 min
100 gram Styrian 6,5 % alfa pellets koketid 20 min
90 gram Styrian 6,5 % alfa pellets koketid 1 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast London 1968 4 pk, starter 4 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 17 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 5 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: tilsatt
Bryggedato: 20.03.2004
Tappedato: 11.04.2005
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Petit Porter
Øltype: F. Porter
Antall poeng i konkurransen: 35,75 av 50
OG: 1.049
FG: 1.012
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,3 IBU
Vørtermengde: 110 l
Sluttvolum: 100 l
Malt & sukker
19000 gram 80,9 % Pale Malt Muntons ? EBC
3000 gram 12,8 % Crystal Malt Muntons ? EBC
1500 gram 6,4 % Chocolate Muntons ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 69 ºC
Humle
150 gram Challenger 7,4 % alfa pellets koketid 60 min
100 gram Styrian 6,5 % alfa pellets koketid 20 min
90 gram Styrian 6,5 % alfa pellets koketid 1 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast London 1968 4 pk, starter 4 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 17 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 5 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: tilsatt
Bryggedato: 20.03.2004
Tappedato: 11.04.2005
Kommentar: [/size][/tt]