NM 05 MA3 - Foreign Stout - John Town

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bakkebo's Royal Stout
Øltype: H. Forein Stout
Antall poeng i konkurransen: 31 av 50
OG: 1.064
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 44,8 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum:  22 l

Malt & sukker
6000 gram  73,2 %  Pale              ? EBC   
1000 gram  12,2 %  Crystal (80L)      ? EBC
500 gram  6,1 %  Havre              ? EBC   
400 gram  4,9 %  Chocolate malt    ? EBC
300 gram  3,7 %  Roasted Barley    ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
60 min    67 ºC

Humle
40 gram  Magnum  11,1 % alfa  pellets  koketid 60 min
20 gram  Fuggles  4,6 % alfa  pellets  koketid  0 min

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  Burton Ale White Labs slurry 1l

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    8 dager ved 22 ºC
Modning/sekundærgjæring  7 dager ved 22 ºC
Lagring                  63 dager ved 7-11 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 26.01.2005
Tappedato:  13.04.2005

Kommentar:[/size][/tt]
 
Tilbake
Topp