[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bakkebo's Royal Stout
Øltype: H. Forein Stout
Antall poeng i konkurransen: 31 av 50
OG: 1.064
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 44,8 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
6000 gram 73,2 % Pale ? EBC
1000 gram 12,2 % Crystal (80L) ? EBC
500 gram 6,1 % Havre ? EBC
400 gram 4,9 % Chocolate malt ? EBC
300 gram 3,7 % Roasted Barley ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 67 ºC
Humle
40 gram Magnum 11,1 % alfa pellets koketid 60 min
20 gram Fuggles 4,6 % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Burton Ale White Labs slurry 1l
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 22 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 22 ºC
Lagring 63 dager ved 7-11 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 26.01.2005
Tappedato: 13.04.2005
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Bakkebo's Royal Stout
Øltype: H. Forein Stout
Antall poeng i konkurransen: 31 av 50
OG: 1.064
FG: 1.017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 44,8 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
6000 gram 73,2 % Pale ? EBC
1000 gram 12,2 % Crystal (80L) ? EBC
500 gram 6,1 % Havre ? EBC
400 gram 4,9 % Chocolate malt ? EBC
300 gram 3,7 % Roasted Barley ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 67 ºC
Humle
40 gram Magnum 11,1 % alfa pellets koketid 60 min
20 gram Fuggles 4,6 % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Burton Ale White Labs slurry 1l
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 22 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 22 ºC
Lagring 63 dager ved 7-11 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 26.01.2005
Tappedato: 13.04.2005
Kommentar:[/size][/tt]