[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Belgian Zinger
Øltype: I. Belgisk pale ale
Antall poeng i konkurransen: 2. premie Publikumsfavoritt
OG: 1.061
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
5500 gram 78,6 % pils ? EBC
500 gram 7,1 % munich lys ? EBC
500 gram 7,1 % crystal (40L) ? EBC
250 gram 3,6 % havre ? EBC
250 gram 3,6 % rug flak ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 66 ºC
Humle
30 gram Hallertauer 7,9 % alfa pellets koketid 60 min
25 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 30 min
15 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
15 gram fersk ingefær koketid 10 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Belgian Ale slurry 500 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 22 ºC
Modning/sekundærgjæring 6 dager ved 22 ºC
Lagring 8 dager ved 10 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 16.03.2005
Tappedato: 13.04.2005
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Belgian Zinger
Øltype: I. Belgisk pale ale
Antall poeng i konkurransen: 2. premie Publikumsfavoritt
OG: 1.061
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
5500 gram 78,6 % pils ? EBC
500 gram 7,1 % munich lys ? EBC
500 gram 7,1 % crystal (40L) ? EBC
250 gram 3,6 % havre ? EBC
250 gram 3,6 % rug flak ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 66 ºC
Humle
30 gram Hallertauer 7,9 % alfa pellets koketid 60 min
25 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 30 min
15 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
15 gram fersk ingefær koketid 10 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Belgian Ale slurry 500 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 22 ºC
Modning/sekundærgjæring 6 dager ved 22 ºC
Lagring 8 dager ved 10 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 16.03.2005
Tappedato: 13.04.2005
Kommentar:[/size][/tt]