[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Whiteout Weizen
Øltype: Rauchweiss
Antall poeng i konkurransen: 43,67 av 50
OG: 1.056
FG: 1.014
Beregnet bitter: 17 IBU
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 26 l
Malt & sukker
3700 gram hvetemalt
1900 gram Weyermann røykmalt
Meskeskjema
30 min 40 ºC
60 min 67 ºC
Humle
47 gram Saaz 3,3% alfa pellets koketid 90 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3068 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Lagring 60 dager ved 8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 03.01.2006
Tappedato: 27.01.2006
Navn på brygget: Whiteout Weizen
Øltype: Rauchweiss
Antall poeng i konkurransen: 43,67 av 50
OG: 1.056
FG: 1.014
Beregnet bitter: 17 IBU
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 26 l
Malt & sukker
3700 gram hvetemalt
1900 gram Weyermann røykmalt
Meskeskjema
30 min 40 ºC
60 min 67 ºC
Humle
47 gram Saaz 3,3% alfa pellets koketid 90 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3068 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Lagring 60 dager ved 8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 03.01.2006
Tappedato: 27.01.2006