NM 06 LA1 - Whiteout Weizen - Espen Lothe (Florø)

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Whiteout Weizen
Øltype: Rauchweiss
Antall poeng i konkurransen:  43,67 av 50
OG: 1.056
FG: 1.014
Beregnet bitter: 17 IBU
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum:   26 l

Malt & sukker
3700 gram hvetemalt
1900 gram Weyermann røykmalt

Meskeskjema
30 min 40 ºC
60 min 67 ºC

Humle
47 gram Saaz 3,3% alfa pellets koketid 90 min

Koketid
Total koketid vørter: 90 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:   Wyeast 3068 1 liter starter

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    7 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Lagring                 60 dager ved  8 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 03.01.2006
Tappedato:  27.01.2006
 
Tilbake
Topp