NM 06 LA3 - Blut und Weizen - Joakim Ruud (Oslo)

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Blut und Weizen
Øltype: J. Weizen/weissbier
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1.048
FG: 1.011
Beregnet bitter: 13 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum:  24 l

Malt & sukker
2500 gram pilsnermalt
2500 gram hvetemalt

Meskeskjema
20 min    50 ºC
40 min    60 ºC
40 min    70 ºC

Humle
40 gram    Hallertauer 2,7 % alfa  pellets  koketid 60 min

Koketid
Total koketid vørter: ? min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  Wyeast 3068 flytende 1 l starter

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    7 dager ved 18 ºC
Modning/sekundærgjæring  7 dager ved 18 ºC
Lagring                30 dager ved 10 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 04.03.2006
Tappedato:  20.03.2006

Kommentar: Brukte en dekoksjon til å nå mashout-temp.[/size][/tt]
 
Tilbake
Topp