[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Blut und Weizen
Øltype: J. Weizen/weissbier (sydtysk type)
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1048
FG: 1011
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 13 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
2500 gram 50 % Pilsnermalt ? EBC
2500 gram 50 % Hvetemalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
20 min 50 gr C
40 min 60 gr C
40 min 70 gr C
Humle
40 gram Hallertauer Pellet 2,7 % alfa pellets koketid 60 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Weihenstephaner Weissen flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 18 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 18 gr C
Lagring 30 dager ved 10 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 04.02.2006
Tappedato: 20.02.2006
Kommentar: Dette ølet fikk også 1. premie i PF-konkurransen.[/size][/tt]
Navn på brygget: Blut und Weizen
Øltype: J. Weizen/weissbier (sydtysk type)
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1048
FG: 1011
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 13 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
2500 gram 50 % Pilsnermalt ? EBC
2500 gram 50 % Hvetemalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
20 min 50 gr C
40 min 60 gr C
40 min 70 gr C
Humle
40 gram Hallertauer Pellet 2,7 % alfa pellets koketid 60 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Weihenstephaner Weissen flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 18 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 18 gr C
Lagring 30 dager ved 10 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 04.02.2006
Tappedato: 20.02.2006
Kommentar: Dette ølet fikk også 1. premie i PF-konkurransen.[/size][/tt]