[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget:
Øltype:
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1051
FG: 1015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 31,9 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
5000 gram 100 % Pilsner malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 61 gr C
Humle
90 gram Hallertauer 3,4 % alfa koketid 60 min
35 gram Saaz 3,4 % alfa koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2308 Munich Lager 0,5 l flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 18.12.2005
Tappedato: 07.01.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget:
Øltype:
Antall poeng i konkurransen: 39 av 50
OG: 1051
FG: 1015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 31,9 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
5000 gram 100 % Pilsner malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 61 gr C
Humle
90 gram Hallertauer 3,4 % alfa koketid 60 min
35 gram Saaz 3,4 % alfa koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2308 Munich Lager 0,5 l flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 18.12.2005
Tappedato: 07.01.2006
Kommentar: [/size][/tt]