[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Winter solstice ale
Øltype: B. American brown ale
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1050
FG: 1013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 33 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
3000 gram 58,5 % Mild ale ? EBC
1500 gram 29,3 % Pale malt ? EBC
500 gram 9,8 % Cara amber ? EBC
125 gram 2,4 % Chocolate ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 65 gr C
Humle
60 gram East Kent Goldings 4,6 % alfa hel koketid 60 min
40 gram East Kent Goldings 4,6 % alfa hel koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1275 Thames valley flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 gr C
Lagring 60 dager ved 12 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 20.11.2005
Tappedato: 04.12.2005
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Winter solstice ale
Øltype: B. American brown ale
Antall poeng i konkurransen: 42,33 av 50
OG: 1050
FG: 1013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 33 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
3000 gram 58,5 % Mild ale ? EBC
1500 gram 29,3 % Pale malt ? EBC
500 gram 9,8 % Cara amber ? EBC
125 gram 2,4 % Chocolate ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 65 gr C
Humle
60 gram East Kent Goldings 4,6 % alfa hel koketid 60 min
40 gram East Kent Goldings 4,6 % alfa hel koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1275 Thames valley flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 gr C
Lagring 60 dager ved 12 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 20.11.2005
Tappedato: 04.12.2005
Kommentar: [/size][/tt]