[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Andrimne American IPA
Øltype: E. IPA
Antall poeng i konkurransen: 44 av 50
OG: 1063
FG: 1015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
5800 gram 100 % Castle pale malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 67 gr C
Humle
80 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 90 min
40 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 15 min
50 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 5 min
50 gram Cascade 6,7 % alfa hel under sekundærgjæringen
5 gram Klar urt koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1056, 1 l starter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 6 dager ved 20 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 gr C
lagring 120 dager ved 15 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 06.10.2006
Tappedato: 19.10.2006
Kommentar: 120 g farin til priming[/size][/tt]
Navn på brygget: Andrimne American IPA
Øltype: E. IPA
Antall poeng i konkurransen: 44 av 50
OG: 1063
FG: 1015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
5800 gram 100 % Castle pale malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 67 gr C
Humle
80 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 90 min
40 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 15 min
50 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 5 min
50 gram Cascade 6,7 % alfa hel under sekundærgjæringen
5 gram Klar urt koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1056, 1 l starter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 6 dager ved 20 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 gr C
lagring 120 dager ved 15 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 06.10.2006
Tappedato: 19.10.2006
Kommentar: 120 g farin til priming[/size][/tt]