[[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Kolle Bitter
Øltype: A. Engelsk ordinayr bitter
Antall poeng i konkurransen: 38,33 av 50
OG: 1.051
FG: 1.015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 36 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
3893 gram pale malt
240 gram crystal malt
240 gram puffet hvete
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 66 ºC
Humle
54,4 gram East Kent Goldings 5,5 % alfa pellets koketid 60 min
15 gram East Kent Goldings 5,5 % alfa pellets koketid 15 min
15 gram Challenger 7,9 % alfa pellets koketid 15 min
8 gram East Kent Goldings 7,9 % alfa pellets koketid 3 min
Koketid
Total koketid vørter: ? min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1084 Irish Ale flytende 1 pakke
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 21 dager ved 20 ºC
Lagring 21 dager ved 20 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 19.12.2006
Tappedato: 16.01.2006
Kommentar: Skylling i 35 min. ved 75C (maks 200 ord)[/size][/tt]
Navn på brygget: Kolle Bitter
Øltype: A. Engelsk ordinayr bitter
Antall poeng i konkurransen: 38,33 av 50
OG: 1.051
FG: 1.015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 36 IBU
Vørtermengde: 23 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
3893 gram pale malt
240 gram crystal malt
240 gram puffet hvete
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 66 ºC
Humle
54,4 gram East Kent Goldings 5,5 % alfa pellets koketid 60 min
15 gram East Kent Goldings 5,5 % alfa pellets koketid 15 min
15 gram Challenger 7,9 % alfa pellets koketid 15 min
8 gram East Kent Goldings 7,9 % alfa pellets koketid 3 min
Koketid
Total koketid vørter: ? min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1084 Irish Ale flytende 1 pakke
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 21 dager ved 20 ºC
Lagring 21 dager ved 20 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 19.12.2006
Tappedato: 16.01.2006
Kommentar: Skylling i 35 min. ved 75C (maks 200 ord)[/size][/tt]