[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Fatal Fatøls Pilsner
Øltype: D. Tysk Pils
Antall poeng i konkurransen: 42,00 av 50
OG: 1049
FG: 1011
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 34,1 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
5000 gram 98 % pilsner malt 3 EBC
100 gram 2 % cara amber 60 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 64 gr C
Humle
90 gram Hallertauer Herzbrücker 3,4 % alfa hel koketid 60 min
35 gram Saaz 3,7 % alfa hel koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2308 Munich Lager flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 11 gr C
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 11 gr C
lagring 90 dager ved 5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 08.08.2006
Tappedato: 22.08.2006
Kommentar: [/size] [/tt]
Navn på brygget: Fatal Fatøls Pilsner
Øltype: D. Tysk Pils
Antall poeng i konkurransen: 42,00 av 50
OG: 1049
FG: 1011
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 34,1 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
5000 gram 98 % pilsner malt 3 EBC
100 gram 2 % cara amber 60 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 64 gr C
Humle
90 gram Hallertauer Herzbrücker 3,4 % alfa hel koketid 60 min
35 gram Saaz 3,7 % alfa hel koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2308 Munich Lager flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 11 gr C
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 11 gr C
lagring 90 dager ved 5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 08.08.2006
Tappedato: 22.08.2006
Kommentar: [/size] [/tt]