[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Petit Pils
Øltype: C. Tsjekkisk pils
Antall poeng i konkurransen: 36 av 50
OG: 1045
FG: 1010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,7 IBU
Vørtermengde: 123 l
Sluttvolum: 95 l
Malt & sukker
20000 gram 67 % pilsmalt ? EBC
6000 gram 20 % carapils 20 EBC
4000 gram 13 % viennamalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 50 gr C
60 min 62 gr C
Humle
140 gram Northern Brewer 8,9 % alfa pellets koketid 60 min
175 gram Hallertauer 4,1 % alfa pellets koketid 20 min
65 gram Hallertauer 4,1 % alfa pellets koketid 7 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Czech Pils, 4 pk flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 12 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 14 gr C
lagring 28 dager ved 2 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: tilsatt
Bryggedato: 12.01.2007
Tappedato: 03.02.2007
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Petit Pils
Øltype: C. Tsjekkisk pils
Antall poeng i konkurransen: 36 av 50
OG: 1045
FG: 1010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,7 IBU
Vørtermengde: 123 l
Sluttvolum: 95 l
Malt & sukker
20000 gram 67 % pilsmalt ? EBC
6000 gram 20 % carapils 20 EBC
4000 gram 13 % viennamalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 50 gr C
60 min 62 gr C
Humle
140 gram Northern Brewer 8,9 % alfa pellets koketid 60 min
175 gram Hallertauer 4,1 % alfa pellets koketid 20 min
65 gram Hallertauer 4,1 % alfa pellets koketid 7 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Czech Pils, 4 pk flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 12 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 14 gr C
lagring 28 dager ved 2 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: tilsatt
Bryggedato: 12.01.2007
Tappedato: 03.02.2007
Kommentar: [/size][/tt]