[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Dark Ages Ale
Øltype: X. English brown'n bitter ale
Antall poeng i konkurransen: 41 av 50
OG: 1048
FG: 1012
Farve (beregnet): ?* EBC
Beregnet bitter: 34,3 IBU
Vørtermengde: 25,0 l
Sluttvolum: 23,5 l
Malt & sukker
4000 gram 79,6 % Mild ale malt 6 EBC
1000 gram 19,9 % Cara amber 60 EBC
25 gram 0,5 % Chocolate malt 800 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 65 gr C
Humle
60 gram Fuggles 4,9 % alfa koketid 60 min
40 gram Fuggles 4,9 % alfa koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Special London I, 1 l gjærstarter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 22 gr C
Modning/sekundærgjæring 5 dager ved 22 gr C
lagring 60 dager ved 11 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 30.04.2006
Tappedato: 12.05.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Dark Ages Ale
Øltype: X. English brown'n bitter ale
Antall poeng i konkurransen: 41 av 50
OG: 1048
FG: 1012
Farve (beregnet): ?* EBC
Beregnet bitter: 34,3 IBU
Vørtermengde: 25,0 l
Sluttvolum: 23,5 l
Malt & sukker
4000 gram 79,6 % Mild ale malt 6 EBC
1000 gram 19,9 % Cara amber 60 EBC
25 gram 0,5 % Chocolate malt 800 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 65 gr C
Humle
60 gram Fuggles 4,9 % alfa koketid 60 min
40 gram Fuggles 4,9 % alfa koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Special London I, 1 l gjærstarter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 22 gr C
Modning/sekundærgjæring 5 dager ved 22 gr C
lagring 60 dager ved 11 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 30.04.2006
Tappedato: 12.05.2006
Kommentar: [/size][/tt]