[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Mor's Beste
Øltype: 5.O. Øvrig
Antall poeng i konkurransen: 36,33 av 50
OG: 1.052
FG: 1.013
Farve (beregnet): 13 EBC
Beregnet bitter: 19 IBU, med formel annet.
Vørtermengde: 29 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
5000 gram 94 % Pale Malt 6.4 EBC
400 gram 7 % Cara pils 2.7 EBC
Vann
13 l til innmesking
26 l til skylling
Meskeskjema
60 min 67 °C
Humle
6.1 gram East Kent Goldings Hel 6.1 %-alfa 60 min
6.1 gram East Kent Goldings Hel 6.1 %-alfa 40 min
6.1 gram East Kent Goldings Hel 6.1 %-alfa 10 min
6.1 gram East Kent Goldings Hel 6.1 %-alfa 1 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs 1099 whitbread ale Flytende 1,5L
Kommentar til gjær: Lagde 1,5 l starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 11 dager ved 22 grader
Modning/sekundærgjæring 28 dager ved 22 grader
Lagring 4 dager ved 6 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 15.02.2009
Tappedato: 24.02.2009
Kommentar: Dette er en lys English Best Bitter[/tt]
Navn på brygget: Mor's Beste
Øltype: 5.O. Øvrig
Antall poeng i konkurransen: 36,33 av 50
OG: 1.052
FG: 1.013
Farve (beregnet): 13 EBC
Beregnet bitter: 19 IBU, med formel annet.
Vørtermengde: 29 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
5000 gram 94 % Pale Malt 6.4 EBC
400 gram 7 % Cara pils 2.7 EBC
Vann
13 l til innmesking
26 l til skylling
Meskeskjema
60 min 67 °C
Humle
6.1 gram East Kent Goldings Hel 6.1 %-alfa 60 min
6.1 gram East Kent Goldings Hel 6.1 %-alfa 40 min
6.1 gram East Kent Goldings Hel 6.1 %-alfa 10 min
6.1 gram East Kent Goldings Hel 6.1 %-alfa 1 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs 1099 whitbread ale Flytende 1,5L
Kommentar til gjær: Lagde 1,5 l starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 11 dager ved 22 grader
Modning/sekundærgjæring 28 dager ved 22 grader
Lagring 4 dager ved 6 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 15.02.2009
Tappedato: 24.02.2009
Kommentar: Dette er en lys English Best Bitter[/tt]