[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Pale 1
Kode: KLE800
Hovedklasse: 3. Lys ale
Øltype: 3.I. Belgisk pale ale
Antall poeng i konkurransen: 29,33 av 50
OG: 1052
FG: 1013
Farve (beregnet): 18 EBC
Beregnet bitter: 27 IBU, med formel 'Rager'.
Vørtermengde: 42.5 l
Sluttvolum: 42.5 l
Malt & sukker
9200 gram 91.5 % Pilsener malt, Britisk 4 EBC
250 gram 2.5 % Biscuit malt 100 EBC
600 gram 6 % Caramunich 150 EBC
Vann
30 l til innmesking
30 l til skylling
Meskeskjema
60 min 67 °C
15 min 76 °C
Humle
65 gram EK Goldings Hel 6.1 %-alfa 60 min
25 gram EK Goldings Hel 6.1 %-alfa 0 min
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Canadian/Belgium 3864 Flytende 2000ml
Kommentar til gjær: starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 21 dager ved 18 grader
Modning/sekundærgjæring: 180 dager ved 1 grad
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 22.08.2009
Tappedato: 14.09.2009
Navn på brygget: Pale 1
Kode: KLE800
Hovedklasse: 3. Lys ale
Øltype: 3.I. Belgisk pale ale
Antall poeng i konkurransen: 29,33 av 50
OG: 1052
FG: 1013
Farve (beregnet): 18 EBC
Beregnet bitter: 27 IBU, med formel 'Rager'.
Vørtermengde: 42.5 l
Sluttvolum: 42.5 l
Malt & sukker
9200 gram 91.5 % Pilsener malt, Britisk 4 EBC
250 gram 2.5 % Biscuit malt 100 EBC
600 gram 6 % Caramunich 150 EBC
Vann
30 l til innmesking
30 l til skylling
Meskeskjema
60 min 67 °C
15 min 76 °C
Humle
65 gram EK Goldings Hel 6.1 %-alfa 60 min
25 gram EK Goldings Hel 6.1 %-alfa 0 min
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Canadian/Belgium 3864 Flytende 2000ml
Kommentar til gjær: starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 21 dager ved 18 grader
Modning/sekundærgjæring: 180 dager ved 1 grad
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 22.08.2009
Tappedato: 14.09.2009