NM 99 LA2 Belgisk Wit - Sven Fürstenberg & Ketil Froyn

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Katarina Witt 
Øltype: F. Belgisk Wit
Antall poeng i konkurransen: 34 av 50
OG: 1.050
FG: ingen info
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 16,5 IBU
Vørtermengde:  l
Sluttvolum:  30 l

Malt & sukker
3000 gram  50 %  pilsnermalt  ? EBC   
3000 gram  50 %  hvetemalt    ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
ingen info

Humle
14 gram    Nugget  14,0 % alfa  hel  koketid 60 min
14 gram    Cascade  7,0 % alfa  hel  koketid  2 min

Krydder og andre tilsetninger
40 gram    knust koriander      koketid 5 min
15 gram    malt pomeransskall    koketid 5 min

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  Wyeast #3944 Belgian white gjær    flytende gjær

Gjæringstemperatur og -tid
ingen info

Øvrig informasjon
ingen info

Kommentar: [/size][/tt]
 
Tilbake
Topp