[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Katarina Witt
Øltype: F. Belgisk Wit
Antall poeng i konkurransen: 34 av 50
OG: 1.050
FG: ingen info
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 16,5 IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: 30 l
Malt & sukker
3000 gram 50 % pilsnermalt ? EBC
3000 gram 50 % hvetemalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
14 gram Nugget 14,0 % alfa hel koketid 60 min
14 gram Cascade 7,0 % alfa hel koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
40 gram knust koriander koketid 5 min
15 gram malt pomeransskall koketid 5 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast #3944 Belgian white gjær flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
ingen info
Øvrig informasjon
ingen info
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Katarina Witt
Øltype: F. Belgisk Wit
Antall poeng i konkurransen: 34 av 50
OG: 1.050
FG: ingen info
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 16,5 IBU
Vørtermengde: l
Sluttvolum: 30 l
Malt & sukker
3000 gram 50 % pilsnermalt ? EBC
3000 gram 50 % hvetemalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
14 gram Nugget 14,0 % alfa hel koketid 60 min
14 gram Cascade 7,0 % alfa hel koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
40 gram knust koriander koketid 5 min
15 gram malt pomeransskall koketid 5 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast #3944 Belgian white gjær flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
ingen info
Øvrig informasjon
ingen info
Kommentar: [/size][/tt]