Noen inntrykk fra hjemmebryggerhelga!

Fant sted i Hansa sine lokaler på Flesland!

Chris White forteller om gjær!

IMG_20150426_111751_BURST001_COVER.jpg

Representant for Hansa/Borg forteller om Østlandets Gull brygget på norsk malt (lanseres kun i Østfold)

IMG_20150425_102132_BURST001_COVER.jpg

Gahr forteller om hjemmebrygging. Anbefaling om magnetrører, oksygenutstyr og temperaturkontroll

IMG_20150425_110456.jpg

Whitelabs dropper rørene og går over til pakke. Bedre for gjæra og man slipper at det kommer ut av røret når de åpnes.

IMG_20150426_113630.jpg

Bryggerimesteren på Hansa, Norges nest største bryggeri. Batcher på opptil 35 000 liter. Flere batcher i prosess samtidig. Ingen av de ansatte mente dette kunne være noe interessant å se på! :)

IMG_20150425_115939.jpg

3,5 millioner liter til godgjøring!

IMG_20150425_121513.jpg

Laben på Hansa, 8-9 ansatte (ikke artigkarene på bildet :))

IMG_20150425_122331.jpg
 
Sist redigert:

Brekke

Norbrygg-medlem
Tusen takk for at du deler:) Hadde så sinnsykt lyst å delta der selv men d gikk desverre ikke :/

Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
 
Topp