Norbrygg søker kandidater til styret!

I anledning vårens årsmøte i Norbrygg søkes kandidater til styreverv.

Ønsker du å gjøre en innsats for Norbrygg?
På årsmøtet skal det velges nytt styre der du eller noen gode kandidater du kjenner, kan få plass. Norbrygg er en organisasjon som stadig vokser og får nye medlemmer. Det sittende styret har løst mange og store oppgaver og brakt oss et langt steg videre, men det er fortsatt oppgaver som må løses for at vi skal være en velfungerende organisasjon.

I den forbindelse søker vi personer som gjerne kan ha tidligere erfaring fra organisasjonsarbeid eller lignende ferdigheter til nytte i styrearbeidet. Du bør være villig til å yte en innsats og delta i styremøtene, men det er ikke en avskrekkende arbeidsmengde. Det er månedlige møter som avvikles på nett. Styret fordeler oppgavene innad etter at valget er gjort, og følgende roller skal fordeles: leder, nestleder, styremedlemmer, varamedlemmer.

Det skal også velges ny valgkomitè.

Interesserte søkere eller som har innspill på andre, oppfordres til å kontakte valgkomiteen så snart som mulig. Hvorfor ønsker du å få en plass i styret, og hva er dine kvalifikasjoner og tidligere erfaringer?

Kontakt valgkomiteen via PM - Stian Krog eller Svein Erik Moholt (959 69 060), eller i denne tråden.
 
Tilbake
Topp