1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Norbrygg Telemark inviterer til Sommerbrygg 6. juli

En tråd i 'Telemark' startet av JensD, 8 Jun 2018.

 1. JensD

  JensD
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Porsgrunn
  Tid: Fredag 6.juli kl. 17-22.
  Sted: Løvenskioldsgate 8, 3916 Porsgrunn

  Fredag 6.juli blir det en hyggelig og uformell sommerfest i regi av Norbrygg Telemark. Arrangementet er en gyllen anledning til å vise frem og få tilbakemeldinger på hjemmebrygget øl, smake på andres øl og skravle med andre hjemmebryggere. Vi griller pølser, setter frem bord til øl som skal deles og rigger til for den velkjente (?) hageleken «øl-kubb».

  Vi satser på godvær og åpner portene til hagen i Løvenskioldsgate 8 kl. 17. Vi avslutter rundt kl.22, men det er fullt mulig å spasere 5 minutter inn til Porsgrunn sentrum for å fortsette samtalene. Eventuelle flasker og fat kan hentes dagen etter.

  Både medlemmer og deres ektefelle/kjæreste er velkomne! Norbrygg Telemark spanderer pølser og ordner med bestikk, papp og plast. Drikke tar dere med selv. Jo flere som tar med hjemmebrygget øl til fellesskapet – jo artigere blir kvelden! Om brygget kommer i flaske, fat eller på boks spiller ingen rolle.

  Vi håper dere har mulighet til å komme og at kvelden senker terskelen for å vise frem eget øl til andre hjemmebryggere!

  Påmelding kreves – følg link til skjema: https://goo.gl/forms/xD6Uuh29FRINdmg13

  Hilsen Norbrygg Telemark
   
  msevland og LarsUlv liker dette.

Del denne siden