Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo 2. oktober 2021

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Innhold i dette nyhetsbrevet:
  • Vinnere av Oslomesterskapet i amerikansk øl
  • Sosial ølsmakekveld fredag 8. oktober
  • Klubbmesterskapet 2021 fredag 29. oktober
  • Bryggeribesøk i november
  • Nytt usmakskurs i november
  • Norsk Ølfestival 29. januar 2022
  • Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger

Endelig er pandemirestriksjonene fjernet! I dette nyhetsbrevet presenterer vi hvilke aktiviteter vi kan by på i tiden framover.

Vinnere av Oslomesterskapet i amerikansk øl
Årets flaskekonkurranse i regi av Norbrygg Oslo ble bedømt i slutten av september. Det kom inn 27 bidrag og Thorbjørn Bakke, Lars Erik Vingnesengen og Kurt Haugen blir belønnet med gavekort på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kr fra vår samarbeidspartner Strømmen hjemmebrygg. Vi gratulerer! Les mer om konkurransen på norbrygg.no og på forumet.

Sosial ølsmakekveld fredag 8. oktober
Sammen med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug inviterer vi til en uformell og sosial kveld i de flotte lokalene vi disponerer i Drammensveien 43. Ta med hjemmebrygg eller annet godt drikke. Det koster ingenting, men for å ha kontroll på antall personer i lokalet må vi ha påmelding i Hoopla. Se også forumtråden dersom du har spørsmål.

Klubbmesterskapet 2021 fredag 29. oktober
Etter en «koronapause» i fjor er braksuksessen endelig tilbake: Klubbmesterskapet er et uformelt og sosialt arrangement der publikum stemmer fram kveldens beste øl, slik vi kjenner det fra Norsk Ølfestival – bare i litt mindre skala. Det hele finner sted i lokalene Norbrygg disponerer i Drammensveien 43. Anbefalt mengde øl er åtte liter (på fat eller flaske). Bryggere slipper naturligvis inn gratis, og kan i tillegg ta med en medbrygger/venn. Vanlig publikumsbillett koster 55 kr for medlemmer. Påmelding og billetter i Hoopla. Du kan lese mer om arrangementet på forumet.

Bryggeribesøk i november
Endelig er det mulig å dra på bryggeribesøk igjen! De siste årene har vi besøkt en rekke bryggerier i Oslo, og i uke 45 planlegger vi det neste. Det gjenstår noe planlegging fremdeles, og hvilket bryggeri og når det blir vil bli kunngjort på Oslo-delen av forumet og i kalenderen på forsiden av norbrygg.no.

Nytt usmakskurs i november
Bli en bedre brygger ved å lære å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det neste i rekken av våre populære usmakskurs vil bli satt opp i slutten av november. Alle våre usmakskurs ledes av en sertifisert øldommer. Kursene er gratis og kun for Norbrygg-medlemmer. Vanligvis er alle våre arrangementer åpne for medlemmer også i andre fylkeslag, men på grunn av høy popularitet og få plasser er dette kurset i første omgang forbeholdt medlemmer i Oslo. Når datoen er satt, vil arrangementet dukke opp i kalenderen på norbrygg.no og bli kunngjort på Oslo-delen av forumet.

Norsk Ølfestival 29. januar 2022
Sett av datoen for Norges største hjemmebryggarrangement i Eventhallen på Bryn, der bryggere fra hele landet serverer hjemmebrygg og publikum stemmer fram sine favoritter. Mer informasjon kommer i løpet av de neste ukene og månedene.

Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger
Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer, inkludert jevnlige ølsmakingskvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Se oversikt på laugets Facebook-sider.

Norbrygg er til for medlemmene. Ta kontakt med Oslo-styret på oslo@norbrygg.no dersom du har ros, ris eller innspill. Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos de fleste bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Rabattkodene får du ved å sende sms NORBRYGG STATUS til nummer 2030. Medlemskapet ditt kan du selv administrere på norbrygg.hypersys.no.

Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp