Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo, 23. desember 2022

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Her kommer årets siste nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo, der vi presenterer arrangementer fram mot årsmøtet midt i februar. Fylkesstyret vil takke alle medlemmer for engasjementet i året som har gått, og ønske alle en riktig god jul!

Innhold:

  • Usmakskurs 24. januar 2023
  • Nytt opplegg for dommerkurs
  • Innkalling til årsmøte i Norbrygg Oslo 14. februar 2023
  • Mye kunnskap på Norbrygg-forumet
  • Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger

Usmakskurs 24. januar 2023

Bli en bedre brygger ved å lære å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det neste i rekken av våre populære usmakskurs vil bli avholdt tirsdag 24. januar kl. 18.00 i Drammensveien 43.

Alle våre usmakskurs ledes av en sertifisert øldommer. Kursene er gratis og kun for medlemmer. Påmelding i Hoopla.


Nytt opplegg for dommerkurs

Visste du at det er Norbrygg som utdanner og sertifiserer øldommere i Norge? Nå har vi utviklet et nytt kurstilbud for deg som ønsker å bli øldommer. Kurset anbefales også som oppfriskning for deg som allerede er øldommer, og for hjemmebryggere som ønsker å lære mer om hvordan øl bedømmes.

Tilbudet er todelt: Først et nettbasert teorikurs med avsluttende todelt online-eksamen, og deretter en fysisk smakesamling over en helg. Deltakerne må ha bestått den todelte teorieksamen før de kan delta på smakehelgen. Du må ha bestått begge for å bli øldommer.

Det vil bli avholdt smakehelg i Drammensveien 43 i Oslo lørdag 11. og søndag 12. februar 2023 (obligatorisk oppmøte begge dager).

Alle som har bestått del én av kurset vil bli invitert til smakehelgen i februar. Det er naturligvis også lov å ta kun teoridelen dersom du ønsker det.

Kom i gang med det nettbaserte teorikurset her: https://norbrygg.no/nytt-opplegg-for-dommerkurs/


Innkalling til årsmøte i Norbrygg Oslo tirsdag 14. februar

Norbrygg Oslo avholder ordinært årsmøte tirsdag 14. februar 2023 kl. 18. Etter et par år med digitale årsmøter, vil vi denne gangen gå tilbake til et fysisk møte i Drammensveien 43. Vi vil oppfordre deltakerne til å ta med og dele hjemmebrygg, og planlegger også å hyre en attraktiv foredragsholder slik at alle kan få enda mer ut av møtet. Mer informasjon vil komme på kalendersiden: https://norbrygg.no/event/arsmote-i-norbrygg-oslo-2023/


Kjenner du til Norbrygg-forumet?

Vi vil benytte anledningen til å minne om vårt diskusjonsforum på https://forum.norbrygg.no. Forumet er åpent både for medlemmer og ikke-medlemmer, og vi tør påstå at det er Norges største og mest kvalifiserte samling av råd og veiledning for hjemmebryggere. Det er trolig også det stedet hvor du får raskest og mest kvalifisert hjelp når du trenger det. Vi oppfordrer deg til både å benytte deg av forumet selv og også invitere dine bryggevenner på Facebook og andre steder til å avlegge forumet vårt et besøk.


Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger

Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer, inkludert jevnlige ølsmakekvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Se oversikt på laugets Facebook-sider.

Norbrygg er til for medlemmene. Ta kontakt med fylkesstyret på oslo@norbrygg.no dersom du har tilbakemeldinger til oss. Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos mange bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Rabattkodene får du ved å sende sms NORBRYGG STATUS til 2030. Endringer i medlemskapet ditt kan du selv administrere på norbrygg.hypersys.no.
 
Tilbake
Topp