Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo, februar 2020

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Innhold:
  • Velkommen til nye medlemmer og aktiviteter i 2020
  • Bryggeribesøk hos Grünerløkka Brygghus 11. mars
  • Kurs i usmaker i øl 31. mars
  • Oslomesterskapet i pils/lager med innleveringsfrist 30. april
  • Av og med – et kvinneprosjekt i Norbrygg
  • Nybegynnerkurs i ølbrygging med Kristianastudentenes Haandbryggerlaug

Velkommen til nye medlemmer og aktiviteter i 2020

Norbrygg er en landsdekkende og ideell organisasjon for alle med interesse for hjemmebrygging. Vi er en organisasjon i vekst, og vi ønsker spesielt velkommen den økende andelen kvinner og studenter blant våre medlemmer.

Vi ønsker å skape attraktive tilbud og et godt og inkluderende miljø for alle. I år får du mulighet til å delta på mange ulike aktiviteter, inkludert bryggeribesøk, ølbryggingskonkurranser, kurs i å gjenkjenne usmaker, kurs i mjødbrygging, tradisjonsbrygging på bål i skogen, smakekvelder og mye mer. På fylkeslagets nettsider norbrygg.no/oslo finner du alltid oppdatert oversikt over alle planlagte tilbud og aktiviteter. Alle arrangementer vil også bli kunngjort påOslo-delen av Norbrygg-forumet.

Norbrygg Oslo avholdt årsmøte 29. januar, og følgende styre ble valgt: Jørgen Olsen (leder), Morten G. Sevland, Tor Brøndbo, Per Arne Munthe og Ragnar Nilsen. Vi vil gjerne høre fra deg. Tilbakemeldinger kan sendes til oslo@norbrygg.no. Henvendelser relatert til medlemskap sendes til medlemsavdelingen på medlem@norbrygg.no.

Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos de fleste bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Rabattkodene finner du på medlemskortet og på medlemsseksjonen av forumet.


Bryggeribesøk hos Grünerløkka Brygghus 11. mars

Vår serie med besøk hos lokale bryggerier fortsetter, og onsdag 11. mars har turen kommet til Grünerløkka Brygghus i Københavngata 2. Etter omvisningen blir det anledning til å kjøpe mat og drikke i puben i Thorvald Meyers gate 30B. Arrangementet er gratis for medlemmer. Meld deg på i Hoopla. Se også egen tråd på forumet.

Kurs i usmaker i øl 31. mars

Lær å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det neste i rekken av våre populære usmakskurs vil bli avholdt tirsdag 31. mars kl. 18.00 i Drammensveien 43. Alle usmakskurs ledes av en sertifisert øldommer. Kursene er gratis og kun for Norbrygg-medlemmer. Meld deg på i Hoopla.


Oslomesterskapet i pils/lager med innleveringsfrist 30. april

Også i år vil Norbrygg Oslo arrangere to hjemmebryggerkonkurranser i samarbeid medKristianiastudentenes Haandbryggerlaug og Strømmen Hjemmebrygg. Bidragene blir vurdert anonymt av sertifiserte øldommere, og de tre beste ølene i hver konkurranse belønnes med gavekort på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kr hos Strømmen Hjemmebrygg. Vårens konkurranse har pils/lagerøl som tema, med innleveringsfrist 30. april. Til høsten er det belgisk øl det konkurreres i, med innleveringsfrist 8. september. Du finner mer informasjon, konkurranseregler og lenke til påmelding på forumet.


Av og med – et kvinneprosjekt i Norbrygg

Norbrygg Oslo har økt fokus på Norbryggs kvinner i år. Med foregangskvinnen og bloggeren Sølvi “Ølhunnen” Strifeldt har vi derfor startet en satsning vi kaller “Av og med”. Du kan lese mer om denne satsningen her og ta kontakt direkte med Sølvi på solvi@norbrygg.no for mer informasjon.


Nybegynnerkurs i ølbrygging med Kristianastudentenes Haandbryggerlaug

Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer, inkludert jevnlige ølsmakingskvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Dette er en god mulighet for deg som er nysgjerrig på ølbrygging men ennå ikke har kommet i gang selv. Alle arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Du finner en oversikt over aktuelle datoer på lauget Facebook-sider.


Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Tilbake
Topp