Hei!
Litt utenom det vanlige kanskje, men jeg har et spørsmål om mat & øl kombinasjon. Tenkte at det helt sikkert er mange her inne som har formeninger og erfaringer med dette
Jeg skal servere en liten tre-retters til foreldrene mine når de kommer på fjellet 1 dag etter meg neste helg.
Har nettopp vært i Thailand og blitt helt hekta på Tom Kha Gai suppe, og skal lage det fra bunnen av (for tredje gang etter jeg kom hjem for to uker siden). Denne kommer ikke til å bli veldig sterk, da jeg ønsker at foreldrene mine skal leve mange år til
Til forrett hadde jeg tenkt å kjøre noe enkel bruschetta med baguette, hvitløk, tomat og basilikum.
Jeg trenger rett og slett tips og ideer til hva slags øl jeg skal kombinere med maten.
Forrett : Bruschetta - øl : <trenger input>
Hovedrett : Tom Kha Gai suppe (kylling) - øl : <trenger input>
Dessert : God gammaldags vaniljeis og fantastiske Nøgne Ø Porter
Noen formeninger ?
Bekkern
Litt utenom det vanlige kanskje, men jeg har et spørsmål om mat & øl kombinasjon. Tenkte at det helt sikkert er mange her inne som har formeninger og erfaringer med dette
Jeg skal servere en liten tre-retters til foreldrene mine når de kommer på fjellet 1 dag etter meg neste helg.
Har nettopp vært i Thailand og blitt helt hekta på Tom Kha Gai suppe, og skal lage det fra bunnen av (for tredje gang etter jeg kom hjem for to uker siden). Denne kommer ikke til å bli veldig sterk, da jeg ønsker at foreldrene mine skal leve mange år til
Til forrett hadde jeg tenkt å kjøre noe enkel bruschetta med baguette, hvitløk, tomat og basilikum.
Jeg trenger rett og slett tips og ideer til hva slags øl jeg skal kombinere med maten.
Forrett : Bruschetta - øl : <trenger input>
Hovedrett : Tom Kha Gai suppe (kylling) - øl : <trenger input>
Dessert : God gammaldags vaniljeis og fantastiske Nøgne Ø Porter
Noen formeninger ?
Bekkern