Hei
Jeg er ny på øl brygging, har kjøpt et øl sett av typen St.Peter's IPA. Når jeg skulle flaske dette ølet var jeg kanskje noe unøyaktig. Det ble noen flasker med øl nivå opp til halsen og noen midt i halsen. Flasker av typen "Bjørneunger" (0.33). Så jeg lurer på hvor viktig er dette? Hva er ideelt? Tar det lengre tid å få kullsyre? Hva kan skje?
Mvh. Fersk øl brygger
Jeg er ny på øl brygging, har kjøpt et øl sett av typen St.Peter's IPA. Når jeg skulle flaske dette ølet var jeg kanskje noe unøyaktig. Det ble noen flasker med øl nivå opp til halsen og noen midt i halsen. Flasker av typen "Bjørneunger" (0.33). Så jeg lurer på hvor viktig er dette? Hva er ideelt? Tar det lengre tid å få kullsyre? Hva kan skje?
Mvh. Fersk øl brygger