1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Ølfestival i Katalonia

En tråd i 'Konkurranser og andre ølrelaterte begivenheter' startet av Henning1, 22 Nov 2013.

 1. Henning1

  Henning1
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Tranby, Lier
  Reus er en by på rundt 100 000 innbyggere, en times kjøring sydvest for Barcelona (rett innenfor kysten). Den er bl.a. Anton Gaudis fødeby (gærningen som begynte å bygge La Sagrada Familia i Barcelona). Her har de startet opp en greie med en årlig ølfestival i juli måned. I hvert fall har den vært avholdt de to siste årene. Se denne lenken:

  http://www.cambrareus.org/es/actual...tival,-la-feria-de-la-cerveza-artesanal/430/

  Så langt jeg ser finnes ikke siden på engelsk, men google oversettelse duger kanskje for de som ikke behersker spansk?

  Selv har jeg tilfeldigvis og heldigvis familie i Reus, men har egentlig ikke vært oppmerksom på ølfestivalen før nå. Så en plakat da jeg var der sommeren 2012, men da var den alt avholdt. Og i sommer var jeg et helt annet sted. Men neste år skal jeg satse på å overvære den - om den da blir avholdt neste år også. Alt tyder på det. I motsatt fall fikk trøsten være at det finnes masse godt øl til overkommelig pris i Spania. (Blant annet finnes en spesialforretning for håndverks- og spesialøl i en av gågatene i Reus).

  Ellers: Ryanair hadde direkte rute Rygge-Reus fra ca april til oktober i år. Går ut fra at denne starter opp igjen våren 2014. Ellers går det selvsagt alltid fly fra ulike plasser i Norge til Barcelona. Vil man legge det opp som en familieferie ligger "badebyene" Salou og Cambrils bare noen kilometer unna. Fornøyelsesparken Aventura i Salou er et skikkelig trekkplaster for barna.
   

Del denne siden