Ølkapsler som fanger oksygen?

Jeg har brukt dem men kan ikke svare på om det hadde noe for seg  :jaha:
Sender denne butikken til norge og er frakten til å leve med?
 
Har ingen erfaring med disse korkene, men det hevdes ofte at så lenge du har gjær i flaska så vil den ta til seg mye av oksygenet.

Tipper at ved svært lang lagring så forsvinner denne effekten noe, men de ølene du lagrer lenge så ØNSKER man jo ofte en beskjeden grad av oksydering?

Så jeg ville tippe at bruksområdet for disse er for filtrert/pasterurisert øl, eller når du har tenkt å lagre øl som ikke er typiske lagringsøl.
 
Ser ikke ut som denne butikken sender til Norge, fant den bare som et eksempel, korkene finnes sikker andre steder også.

Leste om et triks som ble brukt at man la korkene ligge løst på flaskene en stund før man korket. Da ville CO₂ gass pga at den er tynger presse ut evt. oksygen.
 
Tilbake
Topp