Hei
Jeg har brygget en del øl og det har stort sett gått bra.
Denne gangen ble det en lang pause fra jeg kokte opp satsen til jeg skulle tilsette gjær. Det gikk 5 dager fordi jeg var litt uheldig og kjølte for langt ned og måtte få temperatur rolig opp igjen til rundt 18 grader.
Når jeg nå endelig skulle tilsette gjær var det en del aktivitet i stålkaret. Det var skum på toppen.
Er er det forventet med aktivitet i ølsatsen når det går så lang tid fra nedkjøling til pitching?
Jeg er svært nøye med desinfisering og renhet, men det har muligens gått galt denne gangen...
Jeg har brygget en del øl og det har stort sett gått bra.
Denne gangen ble det en lang pause fra jeg kokte opp satsen til jeg skulle tilsette gjær. Det gikk 5 dager fordi jeg var litt uheldig og kjølte for langt ned og måtte få temperatur rolig opp igjen til rundt 18 grader.
Når jeg nå endelig skulle tilsette gjær var det en del aktivitet i stålkaret. Det var skum på toppen.
Er er det forventet med aktivitet i ølsatsen når det går så lang tid fra nedkjøling til pitching?
Jeg er svært nøye med desinfisering og renhet, men det har muligens gått galt denne gangen...