Øltapping.

Hva bruker dere til øltapping, altså fra fat til glass.
Kan jo og være greit for en nybegynner og se hva som brukes og fungerer.

Slange/rør dimensjon ?
Slangelengde ?
Slange/rør type
Krane type ?
Trykk ?
Kjøling ?
 
Har brukt mye 3/16 (ID ca 2,7 mm) pexrør på ca 2 meter med ca 1 bar trykk båfe på picnik og perlic kraner, det fungerer bra/utmerket.
Også samme men med 3 mm. slange på 3,3 meter.
Har aldi brukt kjøling på noe.
 
Jeg bruker ca 3-4 mm innvendig slanger. Ca 3 - 4 meter total lengde på slanger, Perlic kraner og tappetrykk på 1,0 bar. Funker som fjell her hos meg. Har et nitrooppsett der jeg bruker creamer kran, blandingsgass, slangelengde det samme, tykkelse ca 4-5 mm og tappetrykk på 2.3 bar.
 
Jeg bruker ca 3-4 mm innvendig slanger. Ca 3 - 4 meter total lengde på slanger, Perlic kraner og tappetrykk på 1,0 bar. Funker som fjell her hos meg. Har et nitrooppsett der jeg bruker creamer kran, blandingsgass, slangelengde det samme, tykkelse ca 4-5 mm og tappetrykk på 2.3 bar.

med all respekt, det er stor forskjell på 3 og 4 mm. i denne sammenhengen.
 
Ikke så veldig egentlig. Med lengder på rundt 4 meter har jeg brukt både 3 og 4 mm med godt resultat, litt avhengig hva lokal slangeleverandør har på lager :)
 
Tilbake
Topp