LarsUlv
Norbrygg-medlem
Hei.
Jeg har tatt vare på litt vørter etter at jeg brygget en hveteøl.
Tok alt bunnfallet i kokekjelen over i et 3 liters målebeger og lot det stå i kjøleskapet natten over.
Fikk da 1,5 liter klar vørter (speise) som jeg helte over på steriliserte laboratorieflasker. (Sterilisert i trykkoker)
Så har de stått i kjøleskapet siden. De blir stående 10 dager før jeg skal bruke de.
Jeg burde vel kanskje fryst ned dette? Eller går det bra med oppbevaring i kjøleskap?
Hva gjør dere @Finn Berger , @Miguel og @bjartenataas ?
Jeg har tatt vare på litt vørter etter at jeg brygget en hveteøl.
Tok alt bunnfallet i kokekjelen over i et 3 liters målebeger og lot det stå i kjøleskapet natten over.
Fikk da 1,5 liter klar vørter (speise) som jeg helte over på steriliserte laboratorieflasker. (Sterilisert i trykkoker)
Så har de stått i kjøleskapet siden. De blir stående 10 dager før jeg skal bruke de.
Jeg burde vel kanskje fryst ned dette? Eller går det bra med oppbevaring i kjøleskap?
Hva gjør dere @Finn Berger , @Miguel og @bjartenataas ?