1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

oppskrifter på Gruit-øl

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Haaken, 3 Mar 2009.

  1. Haaken

    Haaken
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
  2. Jan Morten

    Jan Morten
    Expand Collapse
    Guest

    Hmmm. . . .

    Mente da du var litt vag med egene komentarer på brygget ifg; http://norbrygg.no/forum/index.php?topic=679.msg5581#msg5581
    Mange (meg inkludert) lurer kansje på hva det egentlig smakte ??? noe må det jo ha smakt siden det ble tomt... ???
    Skal til med Pors-forsøk selv når skuddene på myra her er ferske :)
    Men altså, kan du ikke beskrive noe av smaken da??  :biersmile:
     
  3. Haaken

    Haaken
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Hamar
    [​IMG]

    utseende: fin farge,,klart, dårlig skomfasthet Buqoet/aroma: Tydelig krydderpreg, passelig nivå, ikke for mye. smak: noe søtlig, maltsødme, ikke helt balangsert av urtene, lite maltpreg fysisk følelse i munnen: lite Co2, ganske lett kropp Drikkbarhet og generell vurdering: Aboslutt drikkbart, men noe ubalangsert, ingen defekter, vanskelig å bedømme typeriktighet men ett godt forsøk på en Gruit!

    Merk: det ble brygget med ekstrakt da jeg ikke hadde mulighet til å brygge helt i fra bunnen av.

    Jeg har skrevet til han som har med gruitale.com, kansje han har noen kommentarer eller har prøvd oppskrifta.
    Jeg skal poste svaret her når det kommer.
     

Del denne siden