1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

PIA IPA (1. plass i IPA 2017)

En tråd i 'Prisbelønte oppskrifter' startet av NM-oppskrifter, 11 Feb 2018.

  1. NM-oppskrifter

    NM-oppskrifter
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Brygger: Kent Mikael Rosseland
    Plassering: 1. plass i klasse IPA 2017

    Type: 6B Amerikansk IPA
    OG: 1064
    FG: 1010
    Mengde vørter: 24,0l
    Mengde ferdig øl: 21,0l
    Alkoholstyrke: 7,2%
    Beregnet IBU: 50,0
    Beregnet farge: 25 EBC

    Gjærbare ingredienser
    Pale, Pils, Cara 30, havre

    Humle og krydder
    Centennial, Citra, Amarillo, Equinox

    Meskeinformasjon
    1 time @ 62 grafer

    Gjæring
    Gjærtype: US-05
    Gjærmengde: Mye høstet
    Informasjon om gjæring:
    2 uker @ 19 grader

    Kommentarer


    Informasjon om konkurranseølet
    Brygget: 16. desember 2016
    Flasket: None
    Filtrert: Nei
    Karbonering: N
     
    #1 NM-oppskrifter, 11 Feb 2018
    Sist redigert: 11 Feb 2018
  2. Botnen

    Botnen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Det var jo en lite informativ oppskrift
     
    Stig Aa. liker dette.
  3. Marius K.

    Marius K.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Hvordan mesker man med 62 grafer? Dette høres komplisert ut :D
     
  4. Hansern

    Hansern
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Rosselands oppskrift ligger her: https://underbakken.wordpress.com/oppskrift-nm-ipa/

    Og den er nok noe annerledes enn oppskriften over ja :)
    (i intervjuet som JEG lenker til sier han i forbifarten ".. ikke mitt beste brygg,.." - men det er mulig
    det er et redigeringsproblem der?
     
    JEG liker dette.

Del denne siden